CERTIFICARE

Certificare

Certificarea ca Utilizator Allplan are drept scop cresterea si garantarea nivelului de pregatire al utilizatorilor de programe din grupul Nemetschek. Recunoasterea abilitatilor de proiectare CAD va ofera avantaje considerabile la angajarea/colaborarea cu birourile de specialitate. Mai mult, Allbim Net isi recomanda absolventii cursurilor catre clientii sai, garantand eficienta si pregatirea temeinica.

Desfasurarea examenului de certificare

Examenul consta in prezentarea si sustinerea unui proiect realizat in unul din programele Nemetschek agreate. Lucrarea va fi predata atat pe CD, cat si online, iar dupa caz, si tiparita in format A3.

 

Continutul proiectului si principalele aspecte urmarite la examinare sunt prezentate in documentele urmatoare pentru fiecare specialitate:

-Certificare Arhitectura PDF

-Certificare Inginerie PDF 

-Certificare SCIA Inginerie PDF

-Certificare Drumuri PDF

-Certificare Poduri PDF

-Certificare Instalatii PDF

Pretul examenului de certificare: 400 lei (pret fara TVA).

Cine poate participa?

La Certificare poate participa orice student sau absolvent din specialitatile mentionate. Anterior examenului se pot solicita sustinerea unor cursuri de pregatire.

Studentii din facultatile de arhitectura, constructii si instalatii pot beneficia de cursuri de pregatire la facultatile in care exista licente educationale Allplan si SCIA.