CURSURI

Cursuri BIM cu aplicații practice

OAR București împreună cu ALLBIM NET vă invită la o serie nouă de cursuri, ce se vor desfășura la sediul Ordinului din str. Sfântul Constantin 32. Cursurile sunt formate dintr-un modul de bază, obligatoriu și module opționale din spectrul cunoștințelor avansate.
 Prețul cursului “Inițiere în proiectarea BIM” este de 500 lei (250 lei pentru membrii OAR, 100 lei pentru stagiari) și permite accesul gratuit la modulele săptămânale.
 Vă puteți înscrie doar la modulele săptămânale cu condiția să fi participat în ultimele 6 luni la un curs de inițiere în Allplan Arhitectură. Prețul modulelor săptămânale este de 100 lei (gratis pentru cei care au participat la cursul din 30/31 ianuarie și pentru clienții ALLBIM NET cu contract de SSA).

INSCRIERE CURSURI BIM

CALENDAR CURSURI BIM

 

 

Proiectare Asistata de Calculator - Formular de inscriere la cursuri de specialitate, facultative sau optionale

ALLBIM NET va invita sa invatati sau sa va perfectionati prin Cursurile BIM/CAD specializate pe ramuri din industria constructiilor, ce se vor desfasura in principalele orase si Universitati de profil din tara.
Cursurile vor avea loc dupa formarea grupelor pe baza informatiilor transmise prin acest formular.

 

Formular de inscriere

 

Cursuri Allplan Architecture pentru Elevi

Pentru a deveni arhitect este nevoie de multa perseverenta, dedicare si munca, sustinute de o pasiune sincera. Vei afla ce inseamna BIM (Building Information Modeling) si cum ne ajuta sa fim eficienti si prietenosi cu mediul, prin aplicatii practice in Allplan Architecture, pe baza unui model 3D.

Cursurile de Allplan Architecture nu vor interfera cu programul normal de scoala, de aceea te rugam sa-ti exprimi disponibilitatea de a urma aceste cursuri de modelare asistata de calculator, urmand ca impreuna cu cadrele didactice din Liceul/Colegiul pe care il urmezi, sa stabilim perioada optima de desfasurare, chiar in scoala in care inveti. 

 

Formular de inscriere

 

Cursuri online

 

In Academia Online puteti studia oricand si oriunde. Allbim Net pune la dispozitie cursuri de arhitectura sau inginerie, predate in limba romana, materiale video si materiale in format pdf, indrumare, expertiza profesionala, feedback si posibilitatea de certificare ca utilizator Allplan.

Curs online complet (baza + avansat)

450 lei Pretul include certificarea daca se face in maxim 20 zile de la terminarea cursului.

Examen certificare

400 lei - Pretul examenului de certificare, daca s-a depasit perioada de 20 de zile de la terminarea cursului.

Mai multe detalii despre certificare ...

Cursuri Universitati

Allbim Net sustine cursuri CAD in majoritatea scolilor vocationale si universitati de profil din Romania.

Te poti inscrie la specialitati precum arhitectura, armare, calcul structural, proiectarea drumurilor ori proiectarea instalatiilor. Lista completa si detaliile despre orarul cursurilor le puteti consulta AICI, dupa ce va inregistrati.

 

Lista cursuri universitati

Curs de Baza (orice specialitate)

-Allplan Arhitectura Basic PDF

-Allplan Inginerie Armare PDF

-SCIA Calcul structural PDF

-Allplan BIM Drumuri PDF

-Allplan BIM Instalatii PDF

-Allplan BIM Inginerie armare poduri PDF

-Allplan BIM Urbanism PDF

Durata: 8 ore

Pret: 200 lei. Pretul include certificarea daca se face in maxim 20 zile de la terminarea cursului.

Curs avansati (orice specialitate)

Durata: 16 ore

Pret: 400 lei. Pretul include certificarea daca se face in maxim 20 zile de la terminarea cursului.

Cereti mai multe informatii ...

Examen certificare (orice specialitate)

Pretul pentru examenul de certificare este 400 lei daca s-a depasit perioada de 20 de zile de la terminarea cursului.

Mai multe detalii despre certificare 

Webinarii

 

Webinarul ofera participantilor posibilitatea de a colabora mult mai eficient prin screen sharing si alte elemente interactive cu gazda si intre ei, bineinteles cu avantajul de a putea fi prezent din orice locatie, din propriul confort.

Aveti nevoie de un calculator si conexiune la internet (optional si camera video). Pentru a fi anuntati cand au loc urmatoarele webinarii, urmariti pagina cu Evenimente si Stiri a site-ului nostru.