Vara e mai aproape decat crezi, nu rata inscrierea la Scoala de Vara! Peste jumatate din locuri s-au ocupat deja in primele saptamani de la lansarea evenimentului.
Inscrie-te aici si rezerva-ti locul!
La Scoala de Vara participi la cursuri intensive 5 zile, poti obtine Certificarea de Utilizator Allplan Arhitectura/Inginerie sau SCIA Engineer si te distrezi la mare alaturi de alti peste 100 de studenti, seara la terasa sau la un volei/fotbal pe plaja!

Tot in aceasta perioada, iti poti forma o echipa ce studiaza alte specializari din domeniul constructiilor si impreuna sa dezvoltati cel mai bun proiect BIM, cu care sa va inscrieti in competitia The BIM Challenge.

Detalii despre Scoala de Vara si The BIM Challenge pe www.bimchallenge.net

Inscrie-te aici

SCOALA DE VARA

Anul acesta aniversam 10 ani de la prima editie a Scolii de Vara, organizata de firma ALLBIM NET impreuna cu Facultatea de Constructii din cadrul Universitatii "Ovidius" din Constanta, in perioada 30 iulie - 5 august 2018.

Scoala de Vara se adreseaza atat studentilor, cadrelor didactice cat si celor care vor sa-si imbunatateasca cunostintele in utilizarea programelor CAD/CAE AllplanSCIA Engineer, Lumion, Bluebeam si GEO5 si sa se ralieze la metoda de proiectare BIM (Building Information Modelling), metodologie promovata si ceruta ca standard, in diverse situatii, de catre Parlamentul si Consiliul European. 

Cursuri: 

  • Allplan BIM Arhitectura Baza / Avansat + Lumion
  • Allplan BIM Inginerie Baza / Avansat
  • SCIA Engineer + GEO5
  • Allplan BIM Instalatii Baza / Avansat
  • Bluebeam Revu

 

Pe langa sesiunile de scolarizare, vom invita zilnic producatori renumiti de echipamente/ materiale de constructii pentru a prezenta ultimele noutati din domeniu.

Sub indrumarea instructorilor nostri aveti posibilitatea sa obtineti Certificarea de utilizator experimentat, care atesta recunoasterea competentelor.

Detalii despre desfasurarea evenimentului si cazare gasiti AICI si pentru inscriere AICI !

 

Fa parte din cea mai buna echipa BIM!