ALLPLAN ARHITECTURA

Allplan Arhitectura 2019

Allplan Architectura 2019 este solutia BIM de ultima generatie, dezvoltata in mod special pentru arhitecti. Allplan Architecture 2019 permite arhitectilor creativitate fara limite si pune la dispozitie o documentatie eficienta a proiectului, oferind posibilitatea proiectarii cladirilor cu o complexitate geometrica cat se poate de ridicata. Imbunatatirea managementului proprietatilor si a paletei de obiecte ofera un control mai mare asupra proprietatilor si a datelor de atribut, eficientizand gestionarea proiectelor. Avantajele de a lucra in 3D, sau combinat in 2D si 3D, alaturi de desenarea precisa si estimarea exacta a cantitatilor, raman o forta a Allplan Architecture. O selectie larga de interfete ce sprijina fluxurile de lucru BIM, inclusiv formatul IFC4, completeaza noua solutie Allplan Architecture 2019, simplificand schimbul de date cu partenerii de proiectare, sau cu lantul de aprovizionare.

DESCARCA BROSURA

Avantajele Allplan Architecture dintr-o singura privire

Proiectare asistata

Proiectare asistată de BIM Allplan va permite vizualizarea virtuala a proiectului dumneavoastra, inainte de a fi pus in constructie. In acest fel, erorile si conflictele sunt detectate in faza de proiectare, evitand intarzierile de executie.

Libertatea de proiectare

Puternicul kernel de modelare Parasolid de la Siemens,integrat în Allplan, ofera o mai mare libertate in crearea modelelor 3D.

Vizualizarea

CineRender integrat de la Maxon va permite sa creati vizualizari de inalta calitate, direct din Allplan.

Precizie pana la finalizarea desenele de lucru

Desenele sunt derivate din modelul BIM si, prin urmare, sunt intotdeauna actualizate. Mai mult, instrumentele puternice de proiectare si de vizualizare ofera o precizie maximă la generarea desenelor.

Liste cantitati

Allplan calculeaza cu precizie listele de cantitati. Suprafetele incaperilor, suprafata podelei, necesarul de usi, repartizarea materialelor pe incaperi, sunt liste generate din modelul 3D. Listele de cantitati scoase de Allplan Design2Cost sunt certificate pentru grupul TÜV Süd din Germania. 

Schimbul de date

Pentru a asigura un schimb de date fiabil cu partenerii de planificare, software-ul include interfete de inaltă calitate pentru toate formatele de schimb conventionale, inclusiv DWG, DXF, DGN, IFC4 și PDF.

Planificare completa

Allplan Arhitectura este parte a unui portofoliu extins de produse, care impreună cu Allplan Design2Cost, Allplan Inginerie si Allplan Allfa comprima solutii ce acopera tot ciclul de proiectare al unei cladiri.

Flexibilitatea aplicării

Allplan va sustine flexibil in tot procesul de proiectare. Atat in timpul desenului de lucru 2D, cat si in proiectarea BIM, orientata pe obiect.

Lucrul in echipa optimizat

Cu ajutorul programului Allplan, colaborarea la realizarea unui proiect se poate afla intr-un birou, dar este posibila si intre locatii aflate in oricare colt al lumii. Impreună cu platforma cloud Bimplus si Allplan Share, coordonarea multidisciplinară a modelelor BIM devine realitate.

Productivitate crescuta

 O interfata de utilizator moderna si intuitiva, care permite configurarea in functie de sarcina primita, permitandu-va o deprindere rapida a functiilor si a modului de lucru, crescand semnificativ productivitatea. 

 4K / UHD 

 Allplan este, de asemenea, ideal pentru utilizarea pe monitoare deosebit de puternice, de inalta rezolutie (monitoare 4K / UHD cu 3840 x 2160 pixeli si mai mult).

Allplan Architecture este soluția BIM de ultima generatie, conceputa in mod special pentru arhitecti, care permite creativitatea nelimitata combinata cu o documentatie eficienta a proiectului. Realizati proiecte detaliate cu o calitate exceptionala a desenului. 

  • Instrumente complexe de modelare 3D si diverse functii pentru atribute 
  • Desene impecabile si prezentari profesionale 
  • Cantitati precise pentru costuri exacte 

 

Testati gratuit, timp de 30 de zile, versiunea completa Allplan. Descarcati software-ul si experimentati toate avantajele.

 

DOWNLOAD NOW