ALLPLAN INGINERIE 2019

ALLPLAN ENGINEERING  

Allplan Engineering este solutia BIM de ultima generatie pentru inginerii civili si structurali, detasamentele structurale si contractorii. De la cladiri la poduri, Allplan Engineering suporta intregul proces BIM cu fluxuri de lucru eficiente si directe. Realizati mai eficient proiectele: 

  • Detaliere 3D armatura beton 
  • Desene, rapoarte si vizualizari de inalta calitate 
  • Fluxuri de lucru BIM optimizate

ALLPLAN ENGINEERING BUILDING

Allplan Engineering Building este solutia BIM pentru inginerii constructori care proiecteaza cladiri de la concept la proiectare finalalizata:

> Modelarea precisa si eficienta combinata cu armarea complexa a structurii cladirii

> Documente actualizate in timp real alaturi de prezentari profesionale

> Calcul exact cantitati materiale pentru estimari precise de costuri

ALLPLAN ENGINEERING CIVIL

Allplan Engineering Civil  este solutia BIM de ultima generatie pentru inginerii civili si proiectantii care proiecteaza poduri si proiecte civile: 

> Modele complicate cu forme precise 

>Armare rapida in 3D a structurilor complexe 

> Definirea cu usurinta a sectiunilor longitudinale si transversale

Allplan Share

Cu "Allplan Share" beneficiati de colaborarea directa cu partenerii de planificare din intreaga lume cu aceleasi date Allplan. "Allplan Share" se bazeaza pe platforma BIM Allplan Bimplus si permite, de asemenea, conectarea directa la alte instrumente prin API deschis.

Allplan Mediu

In combinatie cu Allplan Architecture sau Allplan Engineering, lucrarile de constructii de cladiri si lucrari de constructii civile pot fi planificate eficient luand in considerare terenul real, mediul de dezvoltare urbana si reteaua rutiera inconjuratoare.

Allplan Workgroup Manager

Allplan Workgroup Manager preia organizarea de statii de lucru CAD in retele locale (LAN), precum si prin Internet. Creeaza efecte sinergice clare in intreprinderile de planificare si constructii de dimensiuni medii si mari.

Allplan License Server

Allplan License Server ofera o gestionare eficienta si utilizarea optima a licentelor. Serverul de licenta permite accesul securizat la licentele din reteaua corporativa, oferind in acelasi timp o utilizare flexibila pentru licentele din afara biroului.

Suport Allplan

Echipele noastre de suport raspund la intrebarile dvs. cu promptitudine, cuprinzatoar si fiabil.

Forumul Allplan

Cu ajutorul portalului nostru internațional de servicii - Allplan Connect, puteti profita de o comunitate globala Allplan.

Alaturati-va expertilor de azi!

INCERCATI-L GRATUIT !

Allplan Engineering Building este solutia actuala BIM pentru inginerii constructori care proiecteaza cladiri de la concept, la proiectare finalizata. Inginerii pot crea cu usurinta modele, pot detalia in mod eficient armarea betonului si pot genera desene de lucru de calitate, totul intr-o singura solutie. 

Cresterea productivitatii: 

  • Modelare si armare eficienta a structurilor cladirilor 
  • Documente actualizate in timp real si prezentari profesionale 
  • Cantitati precise pentru materiale si costuri exacte   

Testati gratuit timp de 30 de zile versiunea completa Allplan Engineering. 

 

DOWNLOAD NOW