BLUEBEAM

REVU 2018: Conceput pentru specialistii proiectarii moderne

 

Buget cat mai optimizat. Timp de predare redus. Proiectarea, ingineria, licitarea, constructia, aduc provocari mai decat oricand. Bluebeam Revu evolueaza pentru a face fata provocarilor, facand un pas inaintea tuturor. Revu 2018 se potrivește perfect in fluxurile de lucru ale specialistilor din domeniu, ajutandu-i sa acceseze si sa impartaseasca mai eficient informatiile critice ale proiectelor - ducandu-le la bun sfarsit in modul cel mai rapid.

Construiti mai bine cu BLUEBEAM

 

Dedicat arhitectilor, inginerilor, antreprenorilor generali, contractorilor de specialitate, estimatorilor, administratorilor de santier si proprietarilor, Bluebeam® Revu® este alegerea numarul unu pentru crearea, editarea, marcarea, colaborarea si partajarea documentelor PDF.

DESCARCA BROSURA

INTERFATA INTUITIVA

 

Instrumente potrivite la momentul potrivit 

Revu 2018 este constient de provocarile intalnite de colaboratorii proiectului dumneavoastra, venind in intampinare cu instrumentele de care cel mai probabil vor avea nevoie. 

Un exemplu il reprezinta noua bara de instrumente dinamica a Proprietatilor, care pastreaza cele mai frecvent utilizate functii si comenzi la indemana lor.

Optimizarea ferestrelor de vizualizare ofera mai mult spatiu pentru documente si desene, astfel incat partenerii sau clientii dvs. nu trebuie sa-si piarda timpul pentru a-si rearanja spatiul de lucru.

Cu o noua interfata, Revu Studio Project's permite accesarea simultana a fisierelor din mai multe Proiecte

Aveti nevoie de o accesare mai rapida? Acum, pentru export sau impartasirea diferitelor date cu partenerii de proiect, puteti adauga la tastatura comenzi rapide personalizate.

In aceasta afacere, nimeni nu are timp pentru clicuri suplimentare.

AJUTOR PENTRU NOI UTILIZATORI

Mariti viteza

Cu tutoriale video imbunatatite, seturi de instrumente pre-definite si esantioane fisiere, pentru cei mai noi utilizatori Revu, totul va fi mai confortabil. Initierea este mai rapid decat inainte, iar utilizatorii Revu cu experienta pot invata cateva trucuri noi.

SOLUTII

REVU

 

Cu REVU, desenele, planurile si documentele dvs. functioneaza mai inteligent. 

REVU ofera tehnologie de creare, editare, marcare si colaborare PDF premiata pentru fluxurile de lucru de proiectare si constructie. Cresteti productivitatea utilizand datele de marcare pe intreaga durata de viata a proiectului si simplificati procesele pentru a obtine mai mult in mai putin timp. 

Bluebeam Studio

Gestiunea documentelor si colaborarea in timp real sunt construite chiar in REVU.

Studio Project's va ofera o singura locatie centralizata pentru a stoca documentele - chiar si proiectele intregii cladiri - in cloud. 

Sesiunile Studio permit echipelor de proiect sa revada, sa marcheze, sa modifice si sa actualizeze aceleasi fisiere in acelasi timp. Astfel, partenerii din oricare colt al lumii se pot conecta instantaneu la acelasi set de documente.

Descarca varianta Demo