GEO5 - PROGRAM ANALIZE GEOTEHNICE

GEO5 este un program cu o suita puternica de module pentru rezolvarea problemelor geotehnice pe baza metodelor analitice traditionale si a metodei cu elemente finite (FEM). Modulele individuale verifica structuri specifice, abordand un mod de utilizare facil si intuitiv.

GEO5 2019 - module noi de stratigrafie și suport BIM

GEO5 2019 are multe adaugari si imbunatatiri: 

Introducerea coordonatelor GPS cu o conexiune directa la Google Maps

Export atat pentru formate BIM IFC, cat si LandXML BIM 

Imbunatatiri in programul Stratigraphy:

  1. Import de formate de testare în teren, inclusiv AGS, TXT, UNI, CPT, GEF ... si mai mult 
  2. Implementarea unor defecte geologice specializate, eroziune si alunecari de teren 
  3. Definitii de margine ale terenului 
  4. Optimizare care suportă modele foarte mari 
  5. Generarea mai rapida si îmbunatatita a modelului geologic 

Pentru calculele privind capacitatea portanta, programele CPT Pile si Spread Footing CPT pot fi executate din orice program de perete de retinere 

Calcularea atat a capacitatii portantelor, cat si a celor de decontare de la testele de masurare a presiunii (PMT) în programul CPT Spread Footing

Banda armare în programul de perete MSE 

Definiția sarcinilor orizontale si a incarcarilor trapezoidale pentru programele de tabla si pereti de retinere 

Si multe alte adaugari si îmbunatatiri ...

Jurnale  

Rapoarte profesionale de investigație pe teren, inclusiv date privind puțurile, datele CPT, SPT și DMT

O bază de date cuprinzătoare de șabloane predefinite

Abilitatea de a crea șabloane definite de utilizator și rapoarte de date

O gamă largă de nuanțe de culori și culori disponibile acum

Producția de desene scalate Independent de programele CAD

Secțiuni transversale

Generarea de secțiuni transversale drepte și polilinice

Vizualizarea testelor de teren cu profiluri de sol și descrieri ale utilizatorilor Scări individuale de desene verticale și orizontale

Desenul include legendele și legaturile

Exportați formate DXF și DWG

Desenele de execuție ale secțiunilor generate trebuie să fie realizate în programele CAD

GEO5 Materiale de instruire

De asemenea, prezentăm noi materiale de instruire, precum și materiale actualizate pentru GEO5 2019:  

Manuale de inginerie

Crearea șablonului utilizatorului (capitolul 40)

Interpretarea testului pe teren și crearea unui model geologic (capitolul 38)

Crearea și modificarea unui model geologic (capitolul 39)

Ajutor online

Ajutorul online revizuit pentru toate programele din Ediția 2019

Standarde si GEO5

 Abordarile geotehnice de baza implementate in software-ul GEO5 sunt aplicabile in intreaga lume, desi majoritatea tarilor isi adopta propriile standarde si conventii. GEO5 ofera un mod unic de aplicare a standardelor care simplifica in mod semnificativ munca designerului si, in acelasi timp, permite verificarea structurii cu toate abordarile necesare.

GEO5 suporta

  • verificarea generală cu ajutorul factorului de siguranță (ASD)
  • verificarea generală conform teoriei statelor limită (LSD)
  • verificare în conformitate cu Eurocodes EN 1997, inclusiv anexe naționale verificarea în funcție de proiectarea factorului de sarcină și rezistență (LRFD)
  • verificarea conform standardelor naționale (SNIP - Rusia, GB - China) - a se vedea certificatele

Ideea de baza este de a separa introducerea standardelor si a teoriilor de la introducerea efectiva a unei structuri. Utilizatorul isi selecteaza mai întai propriile "Setari" - standarde si abordari pentru verificarea normativului de siguranta care urmeaza sa fie utilizat - aplicabil tuturor programelor GEO5. Apoi, atunci cand se lucreaza cu un anumit program, utilizatorul nu mai trebuie sa-si faca griji în ceea ce priveste standardele si coeficientii analizei, deoarece toate aplicatiile folosesc aceeasi "setare". 

 Programul permite utilizatorului sa treaca rapid de la o setare la alta, astfel incat executarea analizelor conform diferitelor standarde este eficienta si simpla. Programul permite adoptarea uneia din cele cincizeci de setari definite (de exemplu, anexele nationale ale tărilor UE la EN 1997) sau definirea unei definitii complet noi. Setarile create pot fi partajate in cadrul companiei sau trimise colegilor. Numarul de abordari si standarde utilizate creste in mod regulat cu fiecare versiune noua a programului, reflectand cerintele utilizatorilor.

Optiuni de achizitie

O licenta autonoma poate fi utilizata pe un singur computer. O licenta de retea poate fi utilizata de un numar definit de utilizatori in același timp. Licentele de retea costa 130% din licențele independente. Licentele GEO5 sunt vandute in permanenta, dar recomandam insistent pastrarea intretinerii licentelor, deoarece majoritatea upgrade-rilor GEO5 sunt emise anual.

Service 

Service-ul este optional si reprezinta un cost suplimentar pentru pretul de achizitie al software-ului. Acesta costa 15% din pretul curent al software-ului licentiat si se percepe anual. Intretinerea da dreptul clientilor la asistenta tehnica, upgradare si actualizari ale software-ului GEO5. Deoarece GEO5 ofera anual upgradari majore, este recomandat pentru clienti sa-si pastreze service-ul software-ului. De asemenea, pentru a se conforma sistemelor de management al calitatii, service-ul sofware-ului este o cerinta standard. O singura upgradare este 0% pentru clientii cu service si 20% din prețul tuturor licentelor achizitionate pentru clientii fara service.

Cum achizitionati GEO5

Software-ul GEO5 poate fi achiztionat direct de la Allbim.net SRL. Procesul de achizitie implica de obicei Allbim.net SRL in discutarea cerintelor tehnice cu cumparatorul, prin telefon si / sau prin e-mail. Allbim.net SRL distribuie si acorda suportul produselor GEO5 pe intreg teritoriul Romaniei si Moldovei. 

Pentru intrebari in legatura cu achizitia sau service-ul, va rugam sa ne contactati prin intermediul informatiilor afisate mai jos:

Prin telefon: 

 Romania: +40 212.532.580 

 Moldova: +40 212.532.580 

 ✉ prin e-mail: 

 Vanzari: ofiice@allbim.net