LUMION 9.5

LUMION 9.5

NOU IN LUMION 9.5: MATERIALE NATURALE SI OBIECTE

Transpuneti senzatia oferita de designul proiectului dumneavoastra intr-un mediu inconjurator asa cum va imaginati, cu o varietate si mai mare de obiecte si materiale, toate disponibile in Lumion 9.5.

Aplicati oricare din cele 52 de materiale noi din lemn si caramida si veti crea imediat acea senzatie de "Casa, dulce casa!" pentru interiorul si exteriorul proiectului dvs. Apoi, aduce-ti natura in designul dvs. cu ajutorul celor 14 copaci si arbusti noi fara frunze, 96 de obiecte din lemn forestier (crengi, trunchiuri, busteni, lemn invechit, paduri etc.) si 25 de plante in ghivece.

Cu efectul redarii fulgerului, Lumion 9.5 facilitează conectarea spatiilor interioare si exterioare, ajutandu-va sa ilustrati randarile dvs. la un nivel de realism uluitor.

Lumion 9.5 este acum disponibil ca o actualizare gratuită pentru toti utilizatorii Lumion 9.x.

Comandand acum o noua licenta Lumion 9, veți primi în mod automat Lumion 9.5.   * Unele dintre obiectele noi sunt disponibile numai in Lumion 9.5 Pro

TOP NOUTATI IN LUMION 9

 • Sky Light 2 și Real Skies (Pro)
 • Tipuri de iarbă 3D ajustabile (Pro)
 • Ploaie și Zăpadă atmosferice (Pro)
 • Materiale tip blană (Pro)
 • Materiale noi
 • Obiecte noi
 • LiveSync pentru Rhyno
 • OpenStreetMap actualizat
 • Proces de lucru intuitiv pentru construirea scenei
 • Opțiune de salvare a grupurilor
 • Plasarea intuitivă a obiectelor
 • Focus instant pe obiecte
 • Opțiune de importare a muchiilor
 • Recuperare automată de fișiere

 

AMBIENTE REALISTICE, FRUMUSEȚE REALĂ. RANDATE MAI RAPID CA NICIODATĂ

Sky Light 2 și Real Skies (Real Skies doar în PRO)

Instant, ceruri frumoase ce taie respirația. Cu 39 de ceruri reale și setările lor Sky Light predefinite în Lumion 9, ai nevoie de un singur click pentru a redă în proiectul tău dimineața albastră perfectă, după-amiază furtunoasă sau apusul de neuitat. Schimbă cerul și întregul iluminat al designului se schimbă o dată cu el, oferindu-ți randari spectaculoase în secunde, literalmente.

Tutorial Real Skies

Ploaie și zăpadă atmosferică (doar în PRO)

 

Transmite atmosfera adevărată a proiectelor tale cu noul feature Atmospheric Rain and Snow. Cu un simplu click, poți crea orice - de la ploaie ușoară la furtuni, de la fulguială la un adevărat viscol. Atmospheric Rain and Snow este localizat în efectul Precipitation din modulul Photo and Movie.

CREEAZĂ SENZAȚII VIVIDE PRIN RANDĂRI ARHITECTURALE DE EXCEPȚIE

 

Cu 122 de materiale extrem de realiste din Lumion Pro, care includ aproape 100 de texturi din binecunoscutul Poliigon, este mai ușor ca oricând să transformi rapid structura modelului tău 3D într-o scenă plină de viață, plină de culoare, profunzime și senzație. 88 de materiale noi de înaltă rezoluție de la Poliigon.com în categoriile Interior, Exterior și Piatră. Toate materialele din Lumion sunt de inalta calitate si pot fi alterate prin degradare, rotunjirea muchiilor (doar in Pro) si prin multe alte metode. Cu noile adăugări, numarul total de materiale in Lumion 9 este de 1,120*.

Iarbă 3D personalizabilă (doar în PRO)

Îmbunătățește aspectul peisajelor prin varietatea de ierburi realiste destinate parcurilor, grădinilor, peluzei și altor suprafețe, cu noile materiale simplu de individualizat din Grass 3D. Noile tipuri de iarbă 3D extrem de realiste augmentează senzația de realitate din randări, prin detalii pe care observatorul și le poate imagina cu ușurință atingând, mirosind și auzind.

Categorie nouă 3D Grass cu 14 materiale 3D Grass foarte detaliate.

Tutorial 3D Grass

Materiale tip blană (doar în PRO)

 

Moale la atingere. Colorat și pufos. Pentru pătură sau covor ultra-confortabil, noul material tip blană oferă farmec și căldură pentru orice suprafață din orice spațiu.

Categorie nouă Blană cu 10 materiale tip blană foarte detaliate.

 

 • 7 țesături noi, inclusiv cașmir, muselină și covoare printate.
 • 6 materiale noi pentru perdele.
 • 6 materiale noi pentru tencuială.
 • 14 materiale noi pentru marmură.
 • 8 materiale noi pentru cărămidă.
 • 5 materiale noi pentru beton.
 • 8 materiale noi pentru metal.
 • 4 materiale noi pentru învelitoarea acoperișului.
 • 8 materiale noi pentru piatră de drum.
 • 15 materiale noi pentru lemn.
 • 7 materiale noi pentru piatră.
 • 14 materiale 3D Grass foarte detaliate.
 • 10 materiale tip blană foarte detaliate.

Obiecte noi în Librăria de Conținut (unele doar în Pro)

Pentru spațiile de locuit sau peisajele sălbatice, ai 634 de noi obiecte HD disponibile în Lumion 9. *Lumion conține aproximativ o treime din totalul Librăriei de Conținut, în timp ce Lumion Pro include Librăria completă.

Aceste obiecte noi includ, dar nu se limitează la:

 • 91 de copaci, plante și pietre noi, din întreagă lume ce variază în formă și mărime.
 • 459 de obiecte de interior, precum electrocasnice, canapele și scaune, birouri, depozitări și alte dotări de înaltă calitate.
 • 5 obiecte de exterior, incluzând blocuri de apartamente și mobilier urban.
 • 30 de oameni noi 3D animați, ce includ bărbați, femei, persoane în vârstă, bicicliști și alții.
 • 10 modele noi de mașină, incluzând mașini HD de familie, de lux și SUV-uri.

Toate obiectele noi sunt în calitate HD, iar noile adăugări aduc numărul total de obiecte din Biblioteca de Conținut Lumion 9 la 5,259*.

CONSTRUIEȘTE RAPID AMBIENTE CREDIBILE PENTRU RANDĂRI INCREDIBILE

Lumion 9 ridică standardul privind viteza și ușurința de a construi contextul proiectului. Caracteristici precum LiveSync permit redarea simultană în timp real cu programe populare de modelare, inclusiv Revit, SketchUp, ArchiCAD și, acum, Rhino. Lumion 9 vine, de asemenea, cu o serie de alte caracteristici și sute de noi actualizări ale Bibliotecii de Conținut. Și indiferent dacă lucrezi la o casă rezidențială simplă, o grădină sau o densitate urbană, fluxurile de lucru ca pentru începători, uneltele de editare scena și biblioteca Lumion 9 te vor ajută să treci de la modelul sterp 3D la randări incredibile în timp record.

LiveSync pentru Rhino

Cu noul LiveSync pentru Rhino în Lumion 9 poți modela și randa simultan, văzând modificările în timp real. Sincronizează perspectivele și materialele, în timp ce continui să dezvoltați forma proiectului și să experimentezi designul într-un mod cu totul nou pe măsură ce îl creezi. LiveSync este disponibil doar pentru Rhino 6.

Tutorial LiveSync Rhino

OpenStreetMap actualizat

Ai nevoie rapid de ambient urban? În Lumion 9, OpenStreetMap a trecut printr-un update major pentru a-ți aduce context urban de mai bună calitate și la viteză mai mare ca înainte.

Tutorial OpenStreetMap

Interfață curată și intuitivă

Cel mai rapid motor de randare tocmai a primit un boost senzațional. Scena naturală și intuitivă. Panou de control utilizat cu un singur click pentru adăugare rapidă de obiecte, materiale, efecte și multe altele. De la zero până la randări incredibile în timp record.

Tutorial Interfața intuitivă

Salvare de Grupuri

Salvează aranjamentul perfect de masă, încarcă dormitorul amenajat în detaliu. Aranjamentele și grupurile tale preferate de obiecte îți aparțin în mod unic, iar acum le poți salva exact așa cum le-ai gândit!

Tutorial Salvare Grupuri

Plasarea intuitivă a obiectelor

Plasarea obiectelor este acum mai intuitivă, mai ușoară și mai rapidă. Tehnologia inteligentă a obiectelor prin intermediul tastelor tip scurtătură, te ajută să plasezi corect obiectele, economisind timp prețios și eficientizând procesele de construire a scenei.

Tutorial Plasare obiecte

Focus instant pe obiecte

Un dublu click te duce oriunde pe tot parcursul scenei, astfel încât să nu mai pierzi din vedere modelul.

Tutorial Focus obiecte

Opțiunea de Import a muchiilor actualizată

Mergi pana la limita. In Lumion 9, muchiile modelului tau pot fi importate ca atribuiri separate de material. In acest fel, poti crea cu usurinta modele wireframe si sa evidentiezi contururile geometriei interioare si exterioare. Disponibil pentru muchii din SketchUp (.SKP & .DAE) + linii 2D din 3ds Max (.FBX & .MAX)

Recuperare automată de fișiere

Atunci când ți se blochează computerul, nu este nevoie să-ți pierzi mințile. În Lumion 9 poți fi liniștit că fișierul tău Lumion este în siguranță cu noul feature de salvare a fișierului de recuperare.