Oferta speciala Allplan Architecture

Allplan Arhitectura reprezinta solutia universala BIM de top, care oferă arhitectilor si inginerilor din domeniul constructiilor controlul absolut asupra proiectelor lor si capacitatea de a da frau iber imaginatiei si creativitatii. Timp de peste 50 de ani, Allplan a susținut industria AEC cu un portofoliu de software de pionierat care ramane dedicat promovarii digitalizarii inovatoare a industriei constructiilor.

Oferte Speciale Allplan Arhitectura

DESCARCA BROSURA

Allplan Arhitectura - Comparatii produse

ATENTIE, OFERTA ESTE VALABILA PANA PE 15 IULIE !

Oferta speciala Lumion

Fa cunostinta cu Lumion, un software 3D de render dezvoltat pentru integrarea perfecta cu software-ul CAD. Ușurința sa în utilizare îl face alegerea numarul unu pentru designerii și arhitectii care doresc sa aduca conceptul lor la viata.  Lumion randeaza in timp real, facandu-l un instrument ideal pentru trecerea de la concept la vizualizare.

Oferte Speciale Lumion

DESCARCA BROSURA

Lumion - Comparatii produse

ATENTIE, OFERTA ESTE VALABILA PANA PE 15 IULIE !

Oferta speciala Bluebeam

Bluebeam Revu ofera tehnologie de varf pentru creare, editare, marcare si colaborare PDF, destinata fluxurilor de lucru AEC. Aflati cum sa cresteti productivitatea, eficientizand procesele de lucru prin utilizarea datelor de marcare pe parcursul întregului ciclu de viata al proiectului.

Oferte Speciale Bluebeam Revu

DESCARCA BROSURA

Bluebeam Revu - Comparatii produse

ATENTIE, OFERTA ESTE VALABILA PANA PE 15 IULIE !

Oferta Speciala Allplan Instalatii

AX3000 este solutia ideala pentru a proiecta si dimensiona instalatiile de incalzire, ventilare, sanitare si electrice. Programul va ofera posibilitatea de a prelua automat din modelul 3D elementele de arhitectura si de a dimensiona 3D instalatiile. AX3000 genereaza automat calculul pierderilor de sarcina dar si listele de cantitati de materiale.

Oferte Speciala Allplan Instalatii

DESCARCA BROSURA

OFERTA ESTE VALABILA PANA PE 21 IULIE !