PLANBAR

 

PLANBA este soluția completa pentru detalierea elementelor prefabricate cu un nivel ridicat de calitate. De la producția de serie pana la elemente arhitecturale complexe si componente speciale.

Rapid, eficient, fara erori.

  • Model unic de gestiune corelata a modelelor 3D si a planurilor 2D.
  • Generare date fiabile pentru productie
  • Proiectarea eficienta a componentelor extrem de complexe
  • Transferul consistent de date
  • Crearea automata a desenelor pentru magazin

PLANBAR este soluția CAD conceputaspecial pentru industria betonului prefabricat.

Sinteza ideala si unica a modelelor 2D si 3D

PLANBAR combina avantajele modelelor tridimensionale si livrarea excelenta a desenului. In acest fel, puteti lucra in functie de proiect si de stat, conform cerintelor fluxului de lucru personal. Lucrati in 2D si generati 3D!

Planificarea industrializata 

Indiferent daca este vorba de placi, pereti sau fatade - PLANBAR va sprijina cu toate piesele prefabricate plane folosind functii bine gandite si automatizari specializate.

Design rapid si simplu al pieselor structurale prefabricate

Pentru proiectarea eficienta a componentelor prefabricate complexe, am dezvoltat in mod special modulul iParts®. Pe de o parte, prin utilizarea componentelor parametrate, PLANBAR atinge cea mai mare eficienta. Pe de alta parte, prin achizitionarea de elemente arhitecturale sau elemente 3D modelate liber, PLANBAR ofera cea mai mare flexibilitate.

Armare care este gata pentru productie

Armatura este o componenta esentiala in PLANBAR. In funcție de cerintele dvs. de armare, PLANBAR genereaza automat armarea. Acest lucru garanteaza o interactiune perfecta intre calcul static, CAD si robotii de productie.

ELEMENTPLAN: Sinteza ideala dintre desenele de prodiuctie si modelarea 3D

Elementplan creaza automat documente de producție dintr-un model unic cu geometrie, armatura, piese inglobate si multe alte elemente. Acest lucru inseamna ca puteti lucra la desen in 2D iar modelul 3D sa fie ajustat automat in fundal asigurand corelarea planurilor. Documentele de productie sunt de o importanta deosebita, de aceea clienții nostri apreciaza solutia noastra software-testata in timp.

BIM in fabrica de piese prefabricate.

PLANBAR este deschis pentru alte formate de date si sisteme. Prin interfete complexe, programul permitem importul si exportul desenelor si datelor în diverse formate (DXF, DWG, PDF, IFC, UNI, PXML etc.)

 

Doriti sa aflati mai multe despre designul eficient al CAD cu PLANBAR?

Solicitati o prezentare online!