Creaza automat detaliile de imbinare cu oricare model ProtaStructure

Generare rapida a unor desene de detaliu inteligente

 

Editarea, rafinarea si finalizarea detaliilor proiectului

Predarea fara efort a documentatiei de proiectare

Crearea facila a detaliilor pentru executie și livrare

Suport de prima clasa din partea expertilor Prota

Prezentare generală

  • ProtaSteel permite inginerilor de structura si desenatorilor sa execute proiectarea automata a imbinarilor din otel si sa produca in cateva minute desene detaliate pentru otel, de cea mai inalta calitate.
  • Utilizati modelele proiectate in ProtaStructure direct în ProtaSteel si economisiti timp cu proiectarea automata a unei game cuprinzatoare de imbinari cu suruburi si sudate la alegere.
  • Vizualizati și coordonati modelele dvs. in 3D, adaugati elemente auxiliare din otel, valorificand complet proiectele dvs.
  • Reduceti semnificativ timpul de proiectare si detaliere prin producerea automata a unor desene ingineresti de inalta calitate pentru toate lucrarile si ansamblurile din otel si detaliile de conectare. Cresteti productivitatea echipelor de proiectare si rentabilitatea proiectelor de afaceri.
  • Economisiti timp pretios, coordonand proiectele dvs. cu alte platforme BIM de top, inclusiv Tekla Structures si Revit.

IntelliConnect pentru automatizarea completa a designului conexiunii din otel

Prota introduce revolutionarul IntelliConnect pentru un design automat al imbinarilor din otel. IntelliConnect evalueaza automat imbinarile, apoi creeaza si proiecteaza toate detaliile de executie.

Realizați cu ProtaSteel 2019 calcule si detalii de inalta calitate  pentru structuri din otel  in toate proiectele dumneavoastra.

 

Automatizarea detaliilor din otel

 

Deschideti modelele ProtaStructure direct in ProtaSteel pentru inceperea procesului de detaliere. Navigati in 3D cu modelul dumneavoastra sau lucrati cu elementele modelului ales.

Proiectarea conexiunilor

 

Alegeti si proiectati automat pentru codul ales de dumneavoastra o gama larga de suruburi si conexiuni sudate.

Comanda rapida pentru Modele complet conectate

 

Utilizand puternicul motor de proiectare IntelliConnect, creati un model cu toate detaliile de imbinare generate  in doar cateva minute. 

Documentatia proiectului

 

Puneti la dispozitie rapoarte complete pentru conexiuni. Urmariti starea proiectarii conexiunilor si actualizati instant rapoatele de fiecare data cand apar modificari.

Rafinati modelul

 

Reglati elementele, adaugati elemente auxiliare din otel si creati conexiuni unice potrivite cerintelor proiectului,  folosind comenzi intuitive.

 

Creati detalii

 

Creati automat detaliile din otel, inclusiv cotari, planuri, sectiuni si conexiuni. Utilizati adnotarea flexibila pentru a se potrivi oricăror exigente de proiectare.

Detalii fabricatie

 

Economisiti sute de ore producand automat detaliile pentru fabricatie si datele CNC pentru debitarea elementelor de otel.

 

Partajare

 

Plotati desenul direct din ProtaSteel sau publicați desenul DWG direct in ProtaDetails sau in sistemul CAD preferat, inclusiv AutoCAD, Microstation si Bricscad. Comunicati fara probleme cu alte sisteme BIM de top, inclusiv Revit și Tekla Structures.