SCIA INGINERIE

ANALIZA STRUCTURALA SI SOFTWARE DE PROIECTARE CU SUPORT LOCAL

 

SCIA combina know-how-ul de inginerie structurala cu tehnologia, pentru a oferi o analiza structurala puternica si software-ul de proiectare si suport. Impreuna, ele îmbunatatesc fluxul de lucru al inginerului structural si sporesc productivitatea pentru toate tipurile de structuri. 

 

INOVARE PENTRU 40+ ANI

 

Cultura a inovare este in ADN-ul nostru. In fiecare an, investim foarte mult atat in ​​tehnologie cat si in echipele noastre. Ne concentram pe introducerea in mod constant pe piata a celui mai inovator, puternic si de cea mai inalta calitate software. Suntem mandri de recordul nostru in pionierat in ceea ce priveste caracteristicile software standard, cum ar fi Open BIM.

SCIA ENGINEER 18: UTILIZARE RATIONALIZATA, PROIECTARE AVANSATA A MATERIALELOR SI LINK-URI BIM EXTINSE

 

SCIA Engineer 18 trimite software-ul la nivelul urmator in ceea ce priveste utilitatea, designul materialului si interoperabilitatea. Am imbunatatit gradul de utilizare cu operatiuni de baza simplificate si fluxuri de lucru automate, am imbunatatit integrarea in fluxurile de lucru BIM, cu actualizare link-urilor Revit si Tekla. Am adaugat noi posibilitati de proiectare pentru materiale avansate si sisteme de constructie.

All-in-one, analiză flexibila si avansata 

Bucurati-va de libertatea de a modela orice, gestionandu-va proiectele cu ajutorul unui singur instrument, gratie inovatoarelor optiuni de analiza.

Cresterea productivitatii

Gratie tehnologiilor de ultima ora precum procesarea in paralel, discretizarea automata si a functii de optimizare  si creare a documentatiei.

Intelegeti si controlati modelul

Aveti control complet asupra tuturor datelor dvs. de proiect si proiectati structura cu incredere in rezultate, datorita codurilor complexe si rezultatelor detaliate.

Mai mult conectat la fluxurile de lucru BIM

SCIA Inginerie se conecteaza la orice flux de lucru BIM, schimband fara probleme datele modelului cu alti parteneri implicati in proiect.

SUSTINEM FIECARE PAS

 

SCIA este mult mai mult decat un software. Avem la dispozitia dumneavoastra echipe de profesionisti din intreaga lume, dedicati sa va sustina in instruirea si eficientizarea utilizarii software-lui. Oferim formare fata-in-fata, acces la echipe de suport si instruire online prin intermediul videoclipurilor, manualelor si tutorialurilor.

CERE UN DEMO GRATUIT

CERE OFERTE SI PRET