ARHITECTURA BIM

 

BIM ( Building information modeling) este definit ca un proces integrat de proiectare, construire si administrare a cladirilor - pe baza unui model de cladire complet si digital, disponibil tuturor. Toate datele relevante construirii sunt captate digital, combinate si conectate în retea în modelul inteligent: arhitectura, structura, echipament tehnic de constructie, proprietati fizice, design. BIM (Building Information Modeling) vine in sprijinul arhitectilor, inginerilor, contractantilor si administratorilor, facilitand vizualizarea, modificarea planselor, specificatii cantitative, verificari de interferente si simulari ale comportamentului cladirilor. Un exemplu in acest sens este posibilitatea stabilirii comportarii cladirii in timp, din punct de vedere al consumului de energie, inca din faza de proiectare.  BIM (Building Information Modeling) este viitorul arhitecturii, ingineriei si constructiilor.

 

Ce oferim...

Va oferim o varietate de servicii care satisfac o gamă largă de nevoi ale clienților:

 • Servicii de consultanță și implementare
 • Integrarea platformei BIM (Building Information Modeling) Instruire personalizată
 • Certificare pentru studenți și profesioniști
 • Sprijin pentru implementarea proiectelor
 • Sprijin după implementare

Allplan Arhitectura

 

Allplan Arhitectura este solutia BIM (Building Information Modeling) de inalta performanta creata distinct pentru arhitecti si designeri, precum si pentru companiile de constructii. In functie de preferintele dvs. si de faza de planificare a proiectului, aveti posibilitatea de a alege metoda optima de lucru: model bidimensional, tridimensional sau hibrid.

Allplan va ofera un model digital care contine informatii si atribute specifice elementelor dumneavoastra. Aceste informatii reprezinta baza pentru fluxurile de lucru BIM (Building Infomation Modeling), inclusiv estimarea costurilor, statisticilor si calcululul energetic. Abordarea BIM (Building Information Modeling) a programului Allplan va permite sa va concentrati asupra planificarii creative si sa realizati proiecte ambițioase si complexe. Modificarile repetitive, susceptibile la erori, sunt acum parte din trecut.

 

Mai presus de toate, Allplan este o platforma interdisciplinara, de aceea comunicarea eficienta intre membrii echipei de proiectare, care pot fi adesea localizati în diferite orase sau tari, devine esentiala pentru dezvoltarea proiectului. La fel de importanta este gestionarea competenta si sigura a proiectelor, pentru a evita pierderea accidentala a datelor. Solutia noastra include Network Manager, care gestioneaza proiectele in curs si ofera acces la toate datele din orice punct al retelei, în conformitate cu o serie de reguli bine stabilite.

Mai mult, cu ajutorul programului Allplan puteti utiliza in întregime licentele disponibile, folosind modulul Server de licenta. Astfel puteti beneficia de gestionarea flexibila si eficienta a licentelor, care pot fi transferate dinamic de la o statie de lucru la alta, in functie de necesitate.

 

Allplan va ofera un concept de utilizator atractiv din punct de vedere grafic, cu un design modular si o singura interfata pentru toate specialitatile, facilitand procesul de invatare si integrare a programului in cadrul companiei. Exista peste 50 de formate de import / export disponibile, care permit fara efort interconectarea birourilor si a schimbului de date intre partenerii de proiectare.

Pentru a sustine si a facilita procesul creativ, platforma Allplan Architecture BIM combina functionarea intuitiva cu schimbul de date impecabil si planificarea eficienta a costurilor.

 

Solutiile inteligente ofera clientilor nostri creativitate, atentie la detalii, precizie maxima si acuratete pentru realizarea cu succes a oricarei sarcini de la cea mai veche faza de proiectare pana la planificarea implementarii si executarii. In special, portofoliul include solutii orientate spre BIM (Building Information Modeling) pentru proiectarea asistata de calculator (CAD) și ingineria asistata de calculator (CAE). Prin urmare, stabilim standarde globale in designul si vizualizarea cladirilor 2D și 3D.

INCERCATI-L GRATUIT

Allplan 2018 este solutia BIM (Building Information Modeling) usor accesibila pentru arhitecti si ingineri. Viteza de lucru este crescută in mod semnificativ datorită unei interfete pe specialitati. Toti partenerii de lucru sunt conectati la un proiect printr-un flux de lucru digital, utilizand instrumente "" cloud scalabile"" si interfete optimizate pentru schimbul de date. 

Descarcarea demo cuprinde versiunea completa Allplan 2018 pentru o perioada de proba de 30 de zile. Ofertele de produse difera in functie de regiune. 

 • Definiti proprietatile fizice si functionale ale elementelor 
 • Desenati si vizualizati elementele
 • Aflati costurile cantitatilor 
 • Prezentati proiectul dumneavoastra intr-o maniera profesionala 
 • Realizati structuri cu o precizie ridicata a datelor 
 • Proiectati orice model de structura 
 • Ramforsarea rapida a structurilor complexe 
 • Sectiuni longitudinale si transversale, usor de definit

 

INCERCATI-L GRATUIT: https://info.allplan.com/