CONSTRUCTII CIVILE

Gama constructiilor civile este atotcuprinzatoare.

O constructie inseamna mai mult decat simpli pereti montati pe placi. Aceasta inseamna de fapt un adapost in calea intemperiilor, un spatiu in care trebuie asigurat un minim de confort necesar asigurarii traiului nostru de zi cu zi, inseamna de fapt transpunerea in realitate a dorintelor fiecaruia dintre noi.

Intreaga cladire, atat infrastructura cat si suprastructura, este formata din elemente de constructie. O parte din elemente alcatuiesc structura de rezistenta a cladirii; o alta parte nu contribuie la realizarea structurii de rezistenta, rolul lor fiind hotarator in realizarea spatiilor corespunzatoare (estetic si igienic) pentru desfasurarea proceselor functionale sau tehnologice. Pentru buna functionare a cladirilor sunt necesare instalatiile de apa, incalzire, electrice, ventilare, climatizare etc, acestea fiind, de asemenea, elemente nestructurale.

 

Allplan suporta întregul proces de proiectare intr-un singur sistem - de la proiectul initial pana la amenajarea generala finala si desenele de armare.

Construiti virtual, apoi în realitate. In acest fel si cea mai mica eroare este detectata din timp. Intarzierile in constructie sunt evitate.

Allplan Engineering este potrivit pentru toate tipurile de proiecte pentru cladiri, de la cele simple la cele foarte dificile. 

Deoarece Allplan Inginerie este perfect integrat cu Allplan Arhitectura, inginerul proiectant utilizeaza din plin modelul arhitectural al cladirii. Armarea se realizeaza extrem de eficient fiind de regula, suficient un singur inginer proiectant.

Modificarea arhitecturii antreneaza automat modificarea armarii, eventualele modificari intervenite pe santier fiind solutionate rapid si cu maxim de eficienta.

Un element definitoriu este realizarea listelor de materiale si cantitati, care se obtin practic instantaneu cu realizarea proiectului.