DESIGN INTERIOR

 

Un designer de interior isi doreste ca fiecare proiect sa fie unic. Sa exprime un concept creat special pentru un anume proprietar, in care se regaseste o anume personalitate si un anume stil de viata. 

Uneltele de lucru ale unui designer de interior sunt cele de scris, de desenat si tehnologia computerizata. 

Pentru obtinerea unei simulari 3D cat mai realiste, este nevoie de un program de specialitate.

Cu cat proiectul este mai realist, cu atat pretul pe partea de proiectare creste.

 

Designerul, nu alege doar culorile si finisajele, el ia in consideratie toate elementele ale constructiei care vor fi modificate, face traseul pentru racordurile de apa sau canalizare, decide pozitia corpurilor de iluminat sau a prizelor, etc. In concluzie, partea tehnica il caracterizeaza.

 Tendintele sunt intr-o continua schimbare. Pentru a tine pasul cu ele, Allplan vine in intampinare cu instrumente indinspensabile, ce au ca scop sustinerea in realizarea si vizualizarea celor mai fanteziste proiecte. Imaginatia nu are limite. 

 

Asemenea unui proiect architectural, proiectul de design interior  este foarte important. Un  proiect de design include de la nuantele peretilor, pina la piesele de mobilier, pardoseala, placi ceramice, corpuri de iluminat, decoratiuni, accesorii, finisaje folosite, etc.

Allplan va pune la dispozitie instrumente de creare si modificare, alaturi de  o biblioteca impresionanta, capabile sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi si viziuni.