PREFABRICATE

SOFTWARE SI SERVICE PENTRU INDUSTRIA ELEMENTELOR DIN PREFABRICATE

PRECAST este un furnizor de frunte al solutiilor software pentru industria de elemente prefabricate din beton. Compania are o baza larga de clienti, care cuprinde companii de constructii cu productie proprie de prefabricate din beton, cu statii prefabricate si birouri de inginerie. Statiile automate pentru elementele prefabricate necesita solutii de proiectare care sa indeplineasca cerintele pietei elementelor prefabricate din beton in ceea ce priveste calitatea, productivitatea, eficienta costurilor si presiunea legata de timpul de livrare.

PLANBAR este indispensabil pentru fabricile cu sisteme automate de circulatie; programul ofera datele necesare pentru operatiunile masinilor.

PLANBAR se bazează pe sistemul CAD Allplan, care a fost incercat si testat de mii de ori. PLANBAR imbina toate functiile gasite in Allplan Arhitectura si Allplan Inginerie intr-un pachet care este perfect coordonat cu industria. In acest fel, va asiguram ca puteti utiliza toate functiile in mod consecvent si foarte eficient. Instruire minima si beneficii maxime!

 

Atat Allplan cat si PLANBAR combina avantajele modelelor tridimensionale si pregatirea excelentă a desenului. In acest fel, puteti lucra in functie de proiect si de statut, conform cerințelor fluxului dvs. de lucru. Lucrati în 2D si generati 3D!

PLANBAR este deschis pentru diferite formate si sisteme de date. Prin interfete complexe, permite importul si exportul desenelor si datelor în formate diferite (DXF, DWG, PDF, IFC, UNI, PXML etc.)

 

Cu PLANBAR puteti modela si arma orice tip de structura de la cladiri de birouri la poduri si tuneluri. Se pot realiza diverse forme de elemente: drepte, curbe, prismatice, etc. Pentru armarea cu bare si plase sudate, in program au fost implementate nenumarate standarde locale din diferite tari chiar si pentru unele companii. De asemenea sunt disponibili diversi parametri pentru optimizarea modelarii. 

Indiferent daca este vorba de placi, pereti sau fatade - PLANBAR va sprijina cu toate piesele prefabricate plane, folosind functii bine gandite si automatizari specializate.

TIM

Managerul de Informații Tehnice (TIM) face ca funcțiile de informare și planificare să fie disponibile centralizat pentru toate diviziunile companiei, avand la baza modelele 3D.

Ca platformă de integrare, TIM combină CAD, ERP, sisteme de producție, dispozitive si dispozitive mobile.

Pe baza modelului 3D, o vedere generala asupra lucrului cu TIM

  • Pregatirea modelului de lucru 
  • Informatii vizuale ale procesului
  • Planificarea optimizata a productiei
  • Integrarea pe mai multe platforme
  • Gestionarea informatiilor pe dispozitive mobile

Un software pentru arhitectii si inginerii din constructiile cu prefabricate este Allplan Inginerie.

Allplan Inginerie ofera solutiile necesare pentru accelerarea si imbunatatirea proceselor. De exemplu, ia in considerare "identificatorul" care recunoaste parti similare. Allplan este proiectat pentru arhitecti, ingineri si fabrici prefabricate. Toate specialitatile unite pe o singura platforma software.