PREZENTARE PROIECTE

 

Una dintre cele mai importante etape in fluxul unui proiect este ofertarea. Este momentul in care proiectul trebuie sa fie cat mai convingator pentru client. Si cum mai eficient poate fi realizat acest lucru decat facandu-l cat mai asemanator cu realitatea cu ajutorul unor functiuni specifice:
- randare fotorealista de foarte buna calitate si extrem de eficienta
- popularea proiectelor cu elemente ce cresc realismul scenei: personaje, vegetatie, autovehicule etc.
- adaugarea eventual de animatii spectaculoase de tipul „plimbare prin cladire”.

 

Pentru aceasta etapa va punem la dispozitie pachetul de programe Lumion de randare fotorealista, modelare 3D (forme libere) si animatie profesionala. 
Lumion este solutia cea mai potrivita pentru arhitecti de prezentare a proiectelor.

Este o solutie extrem de simplu de invatat si utilizat oferind un raport pret/performanta deosebit de avantajos. In plus functioneaza foarte bine pe placi grafice din clasa media.

 

- birouri individuale: sunt caracterizate de regula de organizarea unui post de lucru specializat pentru operatiunile de randare fotorealista. Este recomandat pachetul Lumion 8,specializat in randari fotorealiste profesionale. Ofera un raport pret performanta deosebit de avantajos.

- companii medii/mari: companiile mari realizeaza de regula proiecte de dimensiuni mai mari, astfel ca lucrul si colaborarea in retea sunt elemente importante. De aceea este recomandata solutia Lumion 8 Pro care pune la dispozitie un numar mai mare de biblioteci de obiecte si scene.